Wat doet Armany Stofferingen

 

U wenst iets op uw trap

Steeds vaker kiezen mensen erover om in hun gehele woningstoffering ook de trap te voorzien van een mooie vloerbedekking. Op een trap kunnen eigenlijk alle vloerbedekkingen aangebracht worden wat zorgt voor een unieke uitstraling van het meest belopen stukje in uw woning!

 

Tapijt

Tapijt dempt het geluid van voetstappen, voelt lekker warm aan en voorkomt uitglijden. Tapijt is bovendien buigzaam en zacht, en is daarom het ideale materiaal om je trap mee te bekleden. Ook op esthetisch vlak biedt een trap bekleden met tapijt verschillende mogelijkheden.

 

Vinyl & PVC

Een trap bekleden met vinyl en/of PVC gebeurd door middel van een afwerkprofiel aan de voorzijde van de trede. Treden van pvc/vinyl zijn oersterk, ontzettend duurzaam, zeer geluiddempend, zeer slip- kras- en stootvast en zelfs enorm slagvast!

 

Traploper

Bent u op zoek naar een chique en exclusieve trapbekleding? Dan is een traploper een uitstekende keuze. Traplopers zijn in diverse patronen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Om een traploper compleet te maken kunt u kiezen uit een bijpassende roede. Een traploper wordt ter plekke op ambachtelijke wijze passend gemaakt en gemonteerd. De plooien worden per traptrede afgetekend en direct ingenaaid. Om deze techniek goed te beheersen, is de nodige kennis en handigheid van de stoffeerder belangrijk. Armany Stofferingen heeft bijna 30 jaar ervaring met vloerbedekking en het bekleden van trappen.  Een traploper kan op een rechte trap, kwart draai trap of een twee kwart gedraaide trap geplaatst worden.

U wenst iets op uw vloer

Uw vloer is één van de belangrijkste elementen bij het inrichten van uw woning. De keuze in welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van diverse factoren. Ook uw eigen smaak is natuurlijk een belangrijke factor. Armany Stofferingen kan uw adviseren met een groot assortiment vloeren voor elke situatie. Laat u verassen door Armany Stofferingen stalen te laten zien van:

 

PVC vloeren

Een PVC vloer heeft vele voordelen. Het is duurzaam, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Het is uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vanwege deze voordelen zien we dat de pvc vloeren steeds vaker worden toegepast. En niet alleen in project toepassingen, ook particuliere opdrachtgevers zien de voordelen in van een pvc vloer.

 

Vinyl vloeren

Behalve de budgetvriendelijke prijs, heeft vinyl ook het voordeel dat het makkelijk te onderhouden is. Op estetisch vlak is een vinyl vloer zeker interessant: zowel alle imitaties van andere vloeren (zoals bijvoorbeeld houten vloeren: parket) of fantasieontwerpen zijn verkrijgbaar, ook ontwerpen waarbij figuren naadloos in elkaar overlopen zijn mogelijk. Er zijn dus weinig beperkingen. Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in zowel banen, stroken als tegels, en ook de afwerking wordt niet vergeten door de ruime keuze aan decoratieve sierranden, hoeken en plinten.

 

Tapijt

Tapijt is de zachtste en warmste optie als het aankomt op vloerbedekking. Het wordt heel veel gelegd in woningen. Tapijten zijn enorm comfortabel: ze voelen warm, zacht en dus ook zeer gezellig aan. Het is natuurlijk handig dat je je niet hoeft te beperken tot 1 kleur, je kan er eindeloos mee combineren. Er blijft ruimte voor eigen creativiteit (vooral bij tapijttegels) en de mogelijkheden om deze binnen een bestaand interieur te plaatsen zijn groot. Tapijten zijn daarbij vaak goedkoper dan de meeste andere harde soorten van vloerbedekkingen.

 

Parket vloeren

Het grote voordeel van parket is de warme uitstraling dat het heeft. Je hebt flink wat keuze uit verschillende houtsoorten en parketvloeren gaan ook lange tijd mee. Warmte en leven in huis brengen kan dus zeker met parket, ook het aangename gevoel dat je hebt als je er met je blote voeten overheen loopt is voor velen iets dat door geen enkele soort vloerbedekking kan vervangen worden.

Bijkomend voordeel van parket is dat het een ideale manier is van isolatie voor je vloer. Parket ziet er warm uit, maar voelt ook warm aan. Let wel op als je er aan denkt om parket te combineren met vloerverwarming.

 

Laminaat vloeren

Laminaat is een budgetvriendelijke manier van vloerbedekking en het is onderhoudsvriendelijk: enkel stofzuigen volstaat meestal of je kan een vochtige doek gebruiken. Het voordeel is dat het na de plaatsing niet meer behandeld hoeft te worden.